Intervju i Gatemagasinet Sorgenfri

Jeg var veldig fornøyd med resultatet av intervjuet med journalisten Gunn Merete Roll fra Trondheims Gatemagasin Sorgenfri.
Artikkelen (vedlagt) kom med i juli-nummeret til Sorgenfri som ikke lenge kan kjøpes bortsett fra på kontoret.
Om du leser artikkelen vennligst vurder å støtte selgerne med kr 100, altså prisen av ett magasin, ved å sende SMS erlikgave til 2160. Takk!

Download (PDF, 559KB)


Det handler om
#kvann_norwegianseedsavers #ringvebotaniskehagen #væresvennerfelleshagen #trondheimsoppognyttevekstforening #edimentals #prydsaker #løkhagenchicago #ntnu #theediblegarden #denspiseligehagen #permakultur # extremesalater #extremesaladman #middelhavsdietten #fugroceanor #aroundtheworldin80plants #chelseaflowershow # biomangfold #fugl #flerårigegrønnsaker #veganskmat #vegetarianskmat #thevegetablegarden #favouritevegetables #klimavennliggrønnsaker #plastfri #mosebladetløvetann #edinburgh #allium #hablitziatamnoides #stjernemelde #verdenshagen #grønnsaksreservat #brennesle #seiersløk #vossakvann #takløk #pipeløk #gudbrandsdalen #prærieløk #hosta #bladlilje #hasselnøtt #valnøtt #bondebønner #felafel #hummus #sanking #overbeskatning #ramsløkvettregler #økouka #hagevandring #løvetann #bærekraftigmat #øktselvforsyningsgrad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *