Kvann foredrag i Trondheim

Ingerid Angell-Pedersen holdt et kort innlegg om kvann (en fast “månedens art” innlegg) under kveldens medlemsmøtet hos Trøndelagsavdelingen av Norsk Botanisk Forening i Trondheim! Ingerids onkel, hagebruker Jens Roll-Hansen på Kvithamaforsøksgård i Stjørdal, var utgangspunktet for Markusteigen linje av Vossakvann som dyrkes på Landvik…og nå er også dyrket og distribuert i høst gjennom “foreningen” KVANNs høstkatalog av Karl fra prosjektet archangelica.no! Ingerid har fortsatt Vossakvann i hagen som bildene viser…

Etter foredraget begynte møtelederen faktisk å fortelle forsamlingen om at det var til og med dannet en forening KVANN…før jeg kunne fortelle dette selv… Jeg kunne derfor sto opp og fortelle at jeg var faktisk KVANNs leder og jeg fortalte litt om oss….

Her er hele foredrag til Ingerid:
KVANN-2017.11.11a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *